Στο Πουέρτο Ρίκο για φιλανθρωπικό σκοπό η Sharapova

friday10-700x450

Το νησί της Καραϊβικής επλήγη σοβαρά από τον τυφώνα Μαρία τον περασμένο μήνα και υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό

Η Sharapova έδωσε ματς επίδειξης απέναντι στην Πορτορικανή Monica Puig στο San Juan τον περασμένο Δεκέμβριο και οι δύο παίκτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους κατοίκους του νησιού. Η Puig δημιούργησε μία σελίδα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων μετά την καταστροφή, όπου αυτή την στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 130.000 δολάρια.

Αυτά τα χρήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να αγοραστούν λάμπες, φούρνοι, φιάλες προπανίου και φάρμακα. Η Sharapova έχει ήδη δεσμευθεί να δωρίσει όλα τα κέρδη από την επιχείρησή της, την εταιρεία Sugarpova, για το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ ο Νικ Κύργιος δίνει 50 δολάρια για κάθε άσο που σημειώνει.

Η Puig, χρυσή ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, δήλωσε στο insideout-tennis.de: “Ήταν υπέροχο να βλέπω την στήριξη από τους άλλους παίκτες και πόσο ενδιαφέρονται για τα όσα συμβαίνουν. Είμαι η μοναδική τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο οπότε δεν έχω την στήριξη πολλών ανθρώπων. Θα πάω με τη Μαρία τη Δευτέρα και οι δύο μας θα πάμε να βοηθήσουμε.

Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι συνεισφέρει, ειδικά μετά τη θερμή υποδοχή που της έδωσε η χώρα. Γνωρίζω ότι θα την υποδεχθούν ξανά με ανοιχτά χέρια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το νησί”.

Η σεζόν της Sharapova ολοκληρώθηκε με την ήττα στον πρώτο γύρο του Kremlin Cup από τη Magdalena Rybarikova ενώ η Puig είναι στα προημιτελικά του Luxembourg Open.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.