Η Γαλλία υποδέχεται τους κορυφαίους στο Pau

Jonty  Evans IRL riding Cooley Rorkes Drift, during the Cross Country phase of the Eventing Competition at the Olympic Equestrian Centre in Deodoro near Rio, Brazil on 8th August 2016

Μία μεγάλη λίστα συμμετοχών με 64 συνδυασμούς θα βρεθεί στο Pau, στη νοτιοδυτική Γαλλία αυτό το διήμερο, για το CCI4* Les 4 Etoiles de Pau, ένα από τα λίγα τουρνουά ιππικού τριάθλου επιπέδου 4* στον κόσμο

Όχι μακριά από τα ισπανικά σύνορα και τον Βισκαϊκό κόλπο με θέμα τον Ατλαντικό Ωκεανό, το Pau προσφέρει γραφικά τοπία με φόντο τα Πυρηναία. Αυτό το διήμερο, ο κόσμος της ιππασίας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους κορυφαίους συνδυασμούς. Όπως και με τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις του ιππικού τριάθλου, οι συνδυασμοί θα αρχίσουν με τη δοκιμασία της ιππικής δεξιοτεχνίας ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο ο αγώνας ανωμάλου δρόμου και η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την υπερπήδηση εμποδίων.

Η πρόκληση θα είναι μεγάλη για ιππείς και άλογα στο Les 4 Etoiles de Pau, το οποίο διεξάγεται στο πάρκο Le Domaine de Sers, με νικητή πέρσι τον Γάλλο Maxime Livio (QALAO DES MERS). Ο νούμερο ένα του κόσμου, Michael Jung τερμάτισε δεύτερος και τρίτος με το FISCHERTAKINOU και το FISCHERROCANA FST αντίστοιχα. Αυτό το διήμερο ο Livio επιστρέφει με οκτώ συμπατριώτες του ενώ ο Jung θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Γερμανίας με το LA BIOSTHETIQUE – SAM FBW.

Για την Ιρλανδία, ο Jonty Evans είναι μεταξύ των έξι στο Pau, με το COOLEY RORKES DRIFT, ενώ η Μεγάλη Βρετανία έχει τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση, περιλαμβανομένης της Sarah Bullimore (LILLY CORINNE, REVE DU ROUET, VALENTINO V), χωρίς να ξεχνάμε τις παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Νέα Ζηλανδία.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.