Οι 36 άσοι δεν έφτασαν στον Raonic

Milos+Raonic+2018+Australian+Open+Day+2+jIh6giXb7Ohx

Το σερβίς, αλλά και οι 80 winners δεν ήταν αρκετοί για τον Καναδό ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον νούμερο 86 στον κόσμο Lukas Lacko μένοντας εκτός νίκη το 2018 και εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση

Αυτό ήταν το μόλις δεύτερο παιχνίδι για τον Raonic από τον περασμένο Οκτώβριο όπου έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ωστόσο είχε την ίδια κατάληξη με τον πρώτο, καθώς ηττήθηκε από τον Σλοβάκο, Lukas Lacko, όπως ακριβώς έγινε και κόντρα στον Αυστραλό, Alex de Minaur πριν από λίγες εβδομάδες στον πρώτο γύρο του Brisbane International.

Ο Raonic προσπάθησε να πάρει όσα περισσότερα μπορούσε από τη γραμμή του σερβίς, σταματώντας στους 36 άσους, ωστόσο ο Lacko κατάφερε να πάρει τους κρίσιμους πόντους που χρειαζόταν για να φτάσει στη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Ο πρώην νούμερο τρία στον κόσμο, Milos Raonic, έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο ενός Grand Slam, για πρώτη φορά μετά από το 2011 (Roland Garros), ενώ για το αυστραλιανό όπεν ήταν η πρώτη σε σύνολο οκτώ συμμετοχών.

Επόμενος αντίπαλος για τον Lacko θα είναι ο Αργεντινός Nicolás Kicker, που κέρδισε στα πέντε σετ τον 23χρονο Αυστραλό Jordan Thompson με 6-3, 6-1, 4-6, 3-6, 6-3.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.