Νέα διάκριση για τον McCracken

Rob+McCracken+Team+GB+Kitting+Out+Ahead+Baku+yMujZ8C27tQx

Μετά από μία χρονιά που είδε τον αθλητή του να παίρνει μέρος σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας, ο προπονητής του Anthony Joshua, Rob McCracken, τιμήθηκε σε μία λαμπρή τελετή στο Λονδίνο

Ο 49χρονος πήρε το Joe Bromley Award για τις υπηρεσίες του στην πυγμαχία στο ετήσιο δείπνο του Boxing Writers’ Club της Μεγάλης Βρετανίας, που πραγματοποιήθηκε στο The Savoy Hotel. Ο McCracken βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 30 χρόνια, αρχικά ως πυγμάχος, όπου έχασε μόλις δύο από τους 35 αγώνες του, μετά ως προπονητής αφού αρχικά αποσύρθηκε το 2001.

Ο διευθυντής απόδοσης της βρετανικής ομοσπονδίας είδε τη χώρα του να κερδίζει 63 μετάλλια σε 19 μεγάλα πρωταθλήματα ενώ οδήγησε τον Carl Froch και τον Joshua στους παγκόσμιους τίτλους.

Στην ίδια τελετή, ο Peter McGrail αναδείχθηκε καλύτερος ερασιτέχνης πυγμάχος της χρονιάς, τέσσερις μήνες από την στιγμή που έγινε ο δεύτερος Βρετανός που κερδίζει τίτλο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Ο 21χρονος πήρε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας τον Ιούνιο, η δεύτερη φορά που υπάρχει Άγγλος νικητής από το 1961 και ήταν ο μοναδικός Βρετανός κάτοχος μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, όπου κέρδισε το χάλκινο.

 

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.