Ντεμπούτο με νίκη για τον Joyce

Joe+Joyce+Joe+Joyce+vs+Ian+Lewison+Fight+_8rX2rejpzSx

Ο Joe Joyce άρχισε την επαγγελματική του καριέρα κερδίζοντας δύσκολα τον Ian Lewison στους οκτώ γύρους

Ο ασημένιος ολυμπιονίκης έκανε κάτι ασυνήθιστο, αντιμετώπισε ένα γνωστό όνομα σε ένα προγραμματισμένο αγώνα 10 γύρων. Μπορεί να ήταν κυρίαρχος αλλά δυσκολεύτηκε να βρει το νοκ-άουτ που ήλπιζε στην 02 Arena του Λονδίνου.

Ο ίδιος έγινε επαγγελματίας σε σχετικά ώριμη ηλικία, στα 32, μπαίνοντας στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των βαρέων βαρών. Ο Joyce πέρασε αμέσως στην επίθεση δείχνοντας όμως και τις αμυντικές του αδυναμίες από τους ερασιτεχνικούς καιρούς. Παρά την εμφανή ανωτερότητα του Joyce και την περιορισμένη όραση του Lewison από το πρήξιμο στο δεξί του μάτι, ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι τον όγδοο γύρο όταν ο Lewison βρέθηκε κάτω χάνοντας το βηματισμό του μετά από μία αριστερή γροθιά.

Ο διαιτητής Bob Williams δεν έδωσε το knockdown, αλλά ένας ακόμη δυνατός συνδυασμός χτυπημάτων ανάγκασε τον Lewison να βρεθεί στα σχοινιά και ο προπονητής του, ο Don Charles, έριξε την πετσέτα μετά από δύο λεπτά και 35 δευτερόλεπτα.

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο και του Michael ‘Venom’ Page, περισσότερος γνωστός για τις 12 νίκες σε ισάριθμες εμφανίσεις ως μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών. Αγωνιζόμενος στα ελαφρά-βαρέα βάρη, σταμάτησε τον Ισπανό Jonathan Castano στα 45 δευτερόλεπτα του τρίτου γύρου.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.