Πλησιάζει τον τίτλο στη Σανγκάη ο Johnson

Dustin+Johnson+WGC+HSBC+Champions+Day+Three+fCoMQvbTUFyx

O νούμερο ένα στον κόσμο Dustin Johnson νίκησε κατά κράτος τον Brooks Koepka στο shoot-out του τρίτου γύρου στο WGC-HSBC Champions παίρνοντας προβάδισμα έξι χτυπημάτων από τον συμπατριώτη του ενόψει της τελευταίας μέρας

Αρχίζοντας με πλεονέκτημα ενός χτυπήματος έναντι του πρωταθλητή του US Open, ο Johnson είχε επίδοση 4-under 68 την στιγμή που οι περισσότεροι αντίπαλοί του δυσκολεύτηκαν από τις καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα τον άνεμο στο Sheshan Golf Club.

Ο Koepka πέρασε προσωρινά στην κορυφή με ένα birdie στην πρώτη τρύπα και πήρε διαφορά δύο χτυπημάτων στην τρίτη αλλά ο 27χρονος κατέρρευσε με ένα τριπλό bogey στην όγδοη και ολοκλήρωσε το γύρο με 73 χτυπήματα. Ο Johnson έφτασε συνολικά στο 17-under 199 και μόνο με ένα θαύμα ο νικητής του US Open το 2016 δεν θα πάρει τον τρίτο φετινό του τίτλο σε WGC.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Henrik Stenson με διαφορά επτά χτυπημάτων από τον Johnson, με τους Justin Rose και Brian Harman να βρίσκονται ακόμη ένα χτύπημα πιο πίσω. Ο Johnson άρχισε τη μέρα με bogey στην πρώτη τρύπα αλλά απάντησε με birdie στη δεύτερη. Ο ίδιος ισοφάρισε τον Koepka με τα birdies στην τέταρτη και έβδομη τρύπα με τον Koepka να χάνει επαφή με την κορυφή στην όγδοη.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.