Δεν αποκλείει αναμέτρηση με τον Fury o Joshua

Anthony+Joshua+Anthony+Joshua+Carlos+Takam+kRCHJTno1L8x

Ο Anthony Joshua δεν ήταν αρνητικός στην αναμέτρηση για τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη με τον Tyson Fury

Ο Fury δεν έχει αγωνιστεί από τη νίκη επί του Wladimir Klitschko όταν κέρδισε τον τίτλο σε IBF, WBA και WBO το Δεκέμβριο του 2015 με την συνέχεια να είναι γνωστή με τις ποινές λόγω χρήσης ουσιών και την απώλεια της άδειας.  Ο Joshua, ο οποίος υπερασπίζεται τον τίτλο σε IBF και WBA απέναντι στον Carlos Takam στο Cardiff το βράδυ του Σαββάτου, άφησε ανοικτή την πόρτα στο ενδεχόμενο μίας αναμέτρησης με τον Fury αν ο τελευταίος αποδείξει ότι έχει επιστρέψει σε φόρμα.

“Ποιο ήταν το βάρος του Fury; 114 κιλά; Ακόμα κι αν επιστρέψει στα 135 κιλά, ο George Foreman επέστρεψε μεγαλύτερος όταν ήταν στην ακμή του. Αν θέλει να αγωνιστεί και αποκτήσει άδεια στα 180 ή τα 220 κιλά, αν θέλει να μπει στο ρινγκ και αποδείξει ότι μπορεί να κινηθεί ή να ελέγξει αυτό το βάρος, ο κόσμος θα τον παρακολουθήσει. Αν όμως επιστρέψει με αυτό το βάρος και έχει πρόβλημα απέναντι σε άσημους πυγμάχους, τότε ο κόσμος δεν θα ενδιαφερθεί. Το θέμα λοιπόν είναι πως θα αποδώσει με το νέο του βάρος”.

Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Fury δημιουργεί ενδιαφέρον παρά τα γνωστά προβλήματά του, ο Joshua όμως από την πλευρά του δεν σκοπεύει να αλλάξει στόχο που είναι η ενοποίηση των τίτλων στα βαρέα βάρη. Η αναμέτρηση με τον πρωταθλητή της WBO Joseph Parker, ο οποίος νίκησε τον ξάδερφο του Fury, Hughie, στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα, θα γίνει στις αρχές του επόμενου χρόνου όπως και η υποχρεωτική αναμέτρηση για την WBA πριν την ενδεχόμενη με τον κάτοχο του τίτλου στην WBC, Deontay Wilder.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.