Έγραψε ιστορία ο Burnett

Ryan+Burnett+Boxing+SSE+Arena+Belfast+ncBCXk_i9Ujx

Ο Ryan Burnett νίκησε τον Zhanat Zhakiyanov με ομόφωνη απόφαση στον αγώνα ενοποίησης τίτλων των μεσαίων βαρών σε WBA και IBF στο Μπέλφαστ

Μπροστά στο κοινό της χώρας του αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του φτάνοντας στη 18η διαδοχική νίκη μετά από 12 γύρους με τον Καζάκο, ο οποίος έχει προπονητή τον Ricky Hatton.  Ο 25χρονος έγινε ο πρώτος Ιρλανδός που ενώνει τίτλους με τους κριτές να του δίνουν τη νίκη με 118-110, 119-109 και 116-112.

Ο Josh Warrington μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον πρωταθλητή των ελαφρών βαρών στην IBF, Lee Selby, νικώντας τον Dennis Ceylan στο Leeds. Ο 26χρονος Warrington είχε από την αρχή τον έλεγχο αλλά χρειάστηκε 10 γύρους για να σταματήσει το Δανό. Νωρίτερα, ο Zelfa Barrett έφτασε τις 19 σερί νίκες επικρατώντας του Chris Conwell για τον αγγλικό τίτλο στα σούπερ-ελαφριά βάρη. Ο Lyon Woodstock επικράτησε του Craig Poxton στους πόντους και έγινε ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στην ίδια κατηγορία ενώ ο Jack Catterall είναι ο νέος πρωταθλητής Βρετανίας νικώντας στους πόντους τον Tyrone Nurse.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.