Αρχίζουν τις διορθώσεις οι Coyotes

Scott+Wedgewood+2012+World+Junior+Hockey+Championships+sAoBj3-yRqEx

Οι Arizona Coyotes πήραν τον τερματοφύλακα Scott Wedgewood από τους New Jersey Devils με αντάλλαγμα μία επιλογή στον πέμπτο γύρο των draft το 2018

Ο 25χρονος Wedgewood έχει κερδίσει το μοναδικό ματς που έχει παίξει με τους Binghamton Devils στην American Hockey League αυτή την σεζόν. Ο Καναδός έχει ρεκόρ 2-1-1 σε τέσσερα ματς καριέρας στο NHL, όλα με τους Devils. Οι Coyotes έστειλαν επίσης τον τερματοφύλακα Adin Hill στους Tucson Roadrunners της AHL.

Οι St. Louis Blues πήραν πίσω τον τερματοφύλακα Ville Husso από τους San Antonio Rampage της AHL. Ο Husso κλήθηκε στην περίπτωση που ο τερματοφύλακάς τους, Carter Hutton, χρειαστεί να χάσει ένα ματς καθώς περιμένει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Οι Toronto Maple Leafs έστειλαν τον επιθετικό Eric Fehr στους Toronto Marlies και πήραν πίσω τον επιθετικό Kasperi Kapanen από την ομάδα τους στο AHL. Ο 32χρονος Fehr εμφανίστηκε σε τέσσερα ματς με τους Maple Leafs αυτή την σεζόν. Ο ίδιος μετράει 11 πόντους σε 52 ματς με τους Pittsburgh Penguins προτού αποκτηθεί από τους Maple Leafs στο πλαίσιο ανταλλαγής την 1η Μαρτίου. Ο 21χρονος Kapanen πήρε μέρος σε έξι ματς με τους Marlies αυτή την σεζόν, με απολογισμό τριών τερμάτων.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.