Ανυπομονεί για την πρεμιέρα ο Ligety

Ted+Ligety+Audi+FIS+Alpine+Ski+World+Cup+Men+7VXTYDrDwOvx

Ο Ted Ligety θα πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση του Soelden, πεπεισμένος ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του αγωνίσματος αναγκάστηκε να δώσει μάχη για να ξεπεράσει διαδοχικές επεμβάσεις στους δίσκους της μέσης. “Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω μία χρονιά όπου θα μπορώ να είμαι υγιής και να αρχίσω να πιέζω”, είπε ο Ligety, ο οποίος έχει στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang το Φεβρουάριο.

“Αυτή θα είναι μία τεράστια ανακούφιση, επειδή αν καταφέρω να κρατηθώ σε αυτή την κατεύθυνση που βρίσκομαι τώρα, γνωρίζω ότι μπορώ να αγωνιστώ γρήγορα”.

Ο Ligety υποβλήθηκε σε επέμβαση για να λύσει το πρόβλημα με τη μέση του μετά το χειρουργείο για τη ρήξη του αχίλλειου τένοντας που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης φέτος στο Oberjoch. “Κάθε φορά που έβρισκα ένα σαμαράκι, πονούσα στο εννέα με μέγιστο το δέκα”, σχολίασε. “Το να υποφέρεις τόσο σε κάθε στροφή ενός αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου είναι πολύ δύσκολο. Ήταν τρομερά εκνευριστικό, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός αθλητή”.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.