Στα ημιτελικά ο Καναδάς

World Mixed Curling Championship 2017, Champery, Switzerland

O αρχηγός του Καναδά Trevor Bonot βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει την απόδοσή της περνώντας στα ημιτελικά του World Mixed Curling Championships με την επιβλητική νίκη απέναντι στη Ρωσία

Οι Καναδοί μπήκαν δυνατά και πήραν τρεις πόντους στο δεύτερο end ενώ ακολούθησαν δύο πόντοι σε κάθε ένα από τα επόμενα δύο ends. Η Ρωσία μπορούσε να κάνει ελάχιστα για να επιστρέψει στο ματς και παρά το ότι πήρε ένα πόντο στο πέμπτο end, ο Καναδάς έφτασε στη νίκη με 9-1.

Η Τουρκία δεν κατάφερε να πάρει πόντο απέναντι στη Νορβηγία η οποία νωρίτερα στην ημέρα έφτασε δύσκολα στη νίκη απέναντι στην Αγγλία. Η Νορβηγία έκανε τη διαφορά στο πέμπτο end με τρεις πόντους και πρόσθεσε άλλους τόσους στο έβδομο για να πάρει τη νίκη με 6-0 και να περιμένει πλέον τον Καναδά.

Ο άλλος ημιτελικός θα δει την Τσεχία και την Σκωτία καθώς νίκησαν την Εσθονία και την Σουηδία αντίστοιχα. Η Τσεχία πήρε το αρχικό προβάδισμα, η Εσθονία απάντησε και το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3 στο πέμπτο end. Το ματς οδηγήθηκε σε επιπλέον end, όπου η Τσεχία πήρε τρεις πόντους και έφτασε στη νίκη με 7-4. Ο δρόμος της Σκωτίας προς τον τελικό δεν ήταν τόσο περίπλοκος, σκόραρε δύο πόντους στο πρώτο, τρεις στο έβδομο και έκλεισε το ματς με 7-4 απέναντι στην Σουηδία.

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.