Ποίηση και κίνηση στη Βερόνα

Kevin+Staut+Longines+Masters+Los+Angeles+2016+vdXcrSbbaN5x

Για πολλούς η Βερόνα στην Ιταλία είναι περισσότερο γνωστή για τρία θεατρικά έργα του Σέξπιρ, περιλαμβανομένου του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»…Σε ό,τι αφορά την ιππασία αυτό το διήμερο διεξάγεται το CSI5*-W JUMPING VERONA, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης εμποδίων

Μέρος του Fieracavalli International στο Veronafiere arena, ο αγώνας περιλαμβάνει 50 ιππείς και 132 άλογα από 17 χώρες. Τα φώτα στρέφονται στη Μεγάλη Βρετανία που θα εκπροσωπηθεί με τους Scott Brash και John Whitaker. Στην «πόλη της αγάπης» της βόρειας Ιταλίας με τη μεσαιωνική πόλη πάνω από τον ποταμό Adige θα αγωνιστούν και οι Ιρλανδοί Bertram Allen και Cian O’Connor.

Για την οικοδέσποινα χώρα, 17 ιππείς θα εμφανιστούν στη Βερόνα, περιλαμβανομένων των Lorenzo De Luca, Alberto Zorzi και Giulia Martinengo. Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Western European, Kevin Staut, είναι ένας από τους πολλούς Γάλλους. Παρόντες και ο Ισπανός  Sergio Alvarez Moya, ο Γερμανός Daniel Deusser, ο Ελβετός Steve Guerdat και ο Ολλανδός Maikel Van der Vleuten.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.