Οι Ολλανδοί στην κορυφή της Βαρκελώνης

Marc+Houtzager+Rolex+Grand+Prix+CHIO+Aachen+pgydWZSsR_Yx

Ίδιο σενάριο με το 2014. Βράδυ Σαββάτου, στη Βαρκελώνη, οι Ολλανδοί πήραν τη νίκη στο Longines Nations Cup Final μετά από μία χαοτική αρχή και δύο ώρες καθυστέρησης λόγω τεχνικού προβλήματος… ΗΠΑ και Βέλγιο πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα

Η πρώτη έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν οι μετέπειτα νικητές του Longines Nations Cup Final αλλά οι διοργανωτές καθώς ένας τεράστιος προβολέας έσπασε βυθίζοντας ένα μέρος της Real Polo Club Arena στο σκοτάδι. Μετά από σχεδόν δύο ώρες αναμονής, οι συνδυασμοί ήταν σε θέση να αγωνιστούν ωστόσο κάποιοι αποσύρθηκαν καθώς είχαν χάσει την συγκέντρωσή τους. Προφανώς οι οράνιε δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την αναμονή καθώς και οι τέσσερις είχαν καλή εμφάνιση.

Ανοίγοντας το χορό, ο Marc Houtzager (Sterrehof’s Calimero) πέρασε τη γραμμή με ένα βαθμό ποινής αλλά το σκορ αυτό έσβησε αμέσως από το γύρο του Michel Hendrix. Αγωνιζόμενος με το Baileys, ο Ολλανδός άφησε όλα τα εμπόδια στη θέση τους έχοντας κι αυτός ένα βαθμό ποινής. Jur Vrieling και Harries Smolders, με τα VDL Glasgow van’t Merelsnest και Don VHP Z αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν ότι είναι οι ηγέτες της ομάδας με δύο άπταιστες διαδρομές.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.