Η δράση συνεχίζεται στο Ελσίνκι

Bertram+Allen+Longines+Global+Champions+Tour+tNlXIxDPRZYx

Μετά το Όσλο της Νορβηγίας, η πρωτεύουσα της Φινλανδίας φιλοξενεί το δεύτερο γύρο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης εμποδίων

Το Helsinki CSI-W 5* υποδέχεται τους κορυφαίους συνδυασμούς που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν μία από τις 18 θέσεις που οδηγούν στον τελικό του επόμενου Απριλίου στο Παρίσι. Μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη στη Νορβηγία όπου νικητής αναδείχθηκε ο Γερμανός Daniel Deusser (Cornet), 50 ιππείς και 125 άλογα από 18 χώρες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο Ice Hall.

Ο Deusser θα είναι και πάλι παρών μαζί με πολλούς συμπατριώτες του, όπως τη Meredith Michaels-Beerbaum. Για τη Μεγάλη Βρετανία, Michael και Robert Whitaker είναι στη λίστα συμμετοχών. Η Ιρλανδία, η οποία πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη γειτονική Σουηδία τον Αύγουστο, θα έχει τέσσερις ιππείς, Bertram Allen (Dino W, It’s Me, Izzy By Picobello), Shane Breen (Csf Vendi Cruz, Ispwich van de Wolfsakker, Laith), Richard Howley (Billy Lemon, Chinook, Dolores) και Mark McAuley (Jasco v. Bisschop, Miebello).

Μιλώντας για πρωταθλητές Ευρώπης, ο Σουηδός Peder Fredricson θα πάρει μέρος στο Ελσίνκι μαζί με έξι Φινλανδούς. Μετά το Ελσίνκι, η δράση θα συνεχιστεί στη Βερόνα της Ιταλίας το διάστημα 25-29 Οκτωβρίου για τον τρίτο γύρο από τους συνολικά 13 με τα επτά καλύτερα αποτελέσματα να μετρούν στη βαθμολογία του κάθε συνδυασμού.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.