Βρίσκει ρυθμό η Αυστραλία

3161-3449_wide

Με την ομάδα να συγκροτείται για πρώτη φορά εδώ και τέσσερις ημέρες, ο αρχηγός της Αυστραλίας Hugh Millikin ελπίζει να έρθει και η σταθερότητα μετά τη νίκη την τρίτη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος μικτού

Η Αυστραλία ανέκαμψε από την ήττα από τη Γερμανία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 15-1 απέναντι στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή με τους παίκτες του Millikin να παίρνουν τέσσερις πόντους στο πρώτο end, ο ίδιος ωστόσο γνωρίζει ότι θα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια ενόψει των αναμετρήσεων με Πολωνία και Καναδά.

Νωρίτερα στην ημέρα, Ουγγαρία και Ιαπωνία προσέφεραν το πιο εντυπωσιακό ματς του πρωινού προγράμματος, με την Ουγγαρία που βρέθηκε πίσω με 4-0 να φτάνει στη νίκη με 6-5. Η Ιαπωνία είχε ένα καλό προβάδισμα μπαίνοντας στο πέμπτο end, αλλά οι παίκτες του Gergely Szabo πήραν δύο πόντους και μείωσαν στον έναν προτού σημειώσουν άλλους τρεις στο έκτο και το έβδομο και κλείσουν νικηφόρα την αναμέτρηση.

Η Τουρκία κυριάρχησε από την αρχή στο ματς με την Αγγλία και όταν πήρε τρεις πόντους στο τέταρτο end και προηγήθηκε με 7-0, ήταν σαφές ότι η αντίπαλός της θα δυσκολευόταν να κάνει την ανατροπή. Η Σκωτία κέρδισε το ματς με την Ιρλανδία με 9-2 σε έξι ends, αλλά η τελευταία επικράτησε της Δανίας αργότερα την ίδια μέρα.

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.