Ελπίζει για την Pyeongchang o Musgrave

Andrew+Musgrave+Cross+Country+Men+Distance+iXbas4JLe0nx

O Andrew Musgrave πήρε μέρος στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Sochi με τον Βρετανό να προειδοποιεί τα μεγάλα ονόματα του cross-country για εκπλήξεις

Ο 27χρονος ο οποίος γεννήθηκε στην Αγγλία και έζησε στην Αλάσκα προτού επιστρέψει στην Σκωτία και στην συνέχεια μετακομίσει στη Νορβηγία ήταν τέταρτος στα 50 χλμ. στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του Lahti, στη Φινλανδία. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα και στόχος πλέον είναι να γίνει ο πρώτος κάτοχος ολυμπιακού μεταλλίου σε αγώνισμα βορινού σκι για τη χώρα του με το παγκόσμιο κύπελλο να αρχίζει το Νοέμβριο.

Ο Musgrave πήγε στο Sochi έχοντας κερδίσει το νορβηγικό πρωτάθλημα, ένα σοκ που προκάλεσε κρίση στη χώρα για το εθνικό της άθλημα που αποτελεί πηγή υπερηφάνειας. Η τάξη αποκαταστάθηκε όταν ο Νορβηγός Ola Vigen Hattestad πήρε το χρυσό στο σπριντ του Sochi. Ο Musgrave ήταν 27ος ενώ κατετάγη 44ος στα 15χλμ., με την 53η θέση στα 50χλμ. Ο Βρετανός ήταν επίσης 11ος στα 30 χλμ. του σκιάθλου και 12ος στα 15 χλμ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.