Οριστικά εκτός χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Rene+Fasel+Winter+Olympics+Around+Games+RDMRQfD_kJ7x

Τέλος στην πιθανότητα συμμετοχής παικτών του NHL στη διοργάνωση της Pyeongchang, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (IIHF)

Το NHL είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στη διοργάνωση καθώς οι συζητήσεις για την επίλυση το θέματος δεν ήταν επιτυχημένες μεταξύ της διεθνούς ομοσπονδίας και της ΔΟΕ.

Το NHL είχε παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τη διοργάνωση του 1998 στο Nagano της Ιαπωνίας, αυτή η απόφαση όμως τώρα θα επηρεάσει κάθε μεγάλη χώρα του αθλήματος καθώς οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

“Μπορώ να πω ότι η ευκαιρία χάθηκε. Δεν τους υπολογίζουμε”, είπε ο πρόεδρος της IIHF, Rene Fasel, στο Reuters. “Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στην Κίνα και το Πεκίνο για τη διοργάνωση του 2022, επειδή υπάρχει ένα ενδιαφέρον από το πρωτάθλημα κάτι το οποίο έχουμε παρατηρήσει. Από θέμα προετοιμασίας όμως είναι πρακτικά αδύνατον για την Pyeongchang. Αυτό το τρένο χάθηκε”.

Το NHL μπορεί να αρνείται να αποδεσμεύσει τους παίκτες, υπάρχουν ωστόσο κάποιοι όπως ο winger των Washington Capitals, ο Alex Ovechkin, ο οποίος σχεδιάζει να αγωνιστεί με τη Ρωσία ακόμα και αν είναι ο μοναδικός από τη λίγκα που θα ταξιδέψει στη Νότια Κορέα.

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.