“Καμπανάκι” για τους Ιάπωνες

TELEMMGLPICT000140889083-large_trans_NvBQzQNjv4BqGvhb9W2OXJTDsHlQ2Gi2bRR11Qy9d41s_EzCoLCz6wg

Οι διοργανωτές του παγκοσμίου κυπέλλου του 2019, δεν έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο σε τομείς ζωτικής σημασίας και πρέπει να ανεβάσουν το ρυθμό σύμφωνα με τον διευθυντή του παγκοσμίου κυπέλλου, Alan Gilpin

Με το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο του αθλήματος να διεξάγεται στην Ασία σε δύο χρόνια, ο Gilpin εξέφρασε τις ανησυχίες του μετά τον τρίτο γύρο συναντήσεων στο Τόκιο. Ο ίδιος και το επιτελείο του αξιολόγησαν τους χώρους, τις υπηρεσίες, τα γήπεδα, το σύστημα πώλησης εισιτηρίων, τα έξοδα του τουρνουά αλλά και τις υποδομές της πόλης για τη διοργάνωση που θα αρχίσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου του 2019.

“Υπάρχουν τομείς όπου η οργανωτική επιτροπή δεν έχει προχωρήσει όσο πολύ θα περιμέναμε σε αυτή τη φάση”, είπε ο Gilpin στο πρακτορείο ειδήσεων Kyodo. “Υπενθυμίσαμε στους φίλους μας στην οργανωτική επιτροπή ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο με δύο χρόνια να απομένουν. Η οργανωτική επιτροπή από την πλευρά της αναγνώρισε ότι πρέπει να επιταχύνει την επιλογή των προπονητικών χώρων”, τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι καθοριστικοί για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.