Φιλανθρωπική κίνηση από τον Connors

Tennis legend Jimmy Connors collects donations for Hurricane Harvey relief efforts at the U.S. Open in New York, U.S., September 4, 2017. Photo taken September 4, 2017. REUTERS/Rory Carroll

O πρώην Νο.1 του κόσμου εξέπληξε τους θεατές στο U.S. Open όταν εμφανίστηκε ξαφνικά για να υπογράψει αυτόγραφα, να βγάλει selfies και να μαζέψει χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Harvey

Ο 65χρονος Connors, ο οποίος κέρδισε 8 major περιλαμβανομένων πέντε U.S. Open προτού αποσυρθεί το 1996, αποθεώθηκε από το κοινό, το οποίο φώναζε το όνομά του, ενώ παράλληλα ετοίμαζε το… πορτοφόλι του για να συνεισφέρει στον σκοπό. Η ανταπόκριση ήταν αξιόλογη με τον Connors να συγκεντρώνει 2.000 δολάρια σε 50 λεπτά, χρήματα που η United States Tennis Association ανέφερε ότι θα στείλει στον Ερυθρό Σταυρό.

Η εμφάνιση του Connors ήταν μέρος μίας ευρύτερης προσπάθειας από την αρμόδια αρχή του αμερικανικού τένις να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 60 ανθρώπους και προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τη Δευτέρα, η USTA ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 500.000 δολάρια ως αρχική βοήθεια ενώ όταν υποχωρήσουν τα νερά, θα εμπλακεί και στην αποκατάσταση των εγκαταστάσεων όπως έκανε και το 2005 με τον τυφώνα Katrina στη Νέα Ορλεάνη.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.