Ακυρώθηκε το CSI4* του Μιλάνου

1978840_684094888314534_1483503865_n

H ClassHorseTV, επικεφαλής της διοργάνωσης του CSI 4* στο Μιλάνο, ανακοίνωσε την ακύρωση του αγώνα

Ο Luca Panerai, διευθύνων σύμβουλος της ClassHorseTV, ανακοίνωσε ότι αιτία είναι η ανικανότητα του Oleksandr Onyshchenko, του κύριου συνεργάτη, να τιμήσει το συμβόλαιό του.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα της χρονιάς, που θα ήταν ο δεύτερος γύρος του JumpingClash ακυρώθηκε όπως ανακοίνωσε ο Paneral. Το πρώτο σκέλος είχε διεξαχθεί στην Αμβέρσα στο Βελγίου τον περασμένο Απρίλιο, με τον Patrice Delaveau να επικρατεί.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Luca Panerai: “Ο κ.Onyshchenko, υπεύθυνος των διάφορων πολιτικών συγκρούσεων στη χώρα του, εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει και να προωθήσει τον αγώνα μας ώστε να αποκαταστήσει την εικόνα του. Παρόλα αυτά, χωρίς να δώσει κάποια σημαντική εξήγηση, δεν σεβάστηκε τους όρους του συμβολαίου προκειμένου να πληρώσει 1 εκ. ευρώ”.

Το συμβόλαιο ανέφερε ότι η πρώτη δόση των 250.000 ευρώ έπρεπε να καταβληθεί επτά ημέρες μετά το άνοιγμα της εταιρείας, τον περασμένο Ιούλιο. Μετά την εκπνοή του χρόνου, μεταφέρθηκαν μόλις 100.000 ευρώ”.

“Πρέπει να παρατηρήσουμε για μία ακόμη φορά ότι όλη η ευθύνη της ακύρωσης βαραίνει τον κ. Onyshchenko και τώρα θα πρέπει να διαχειριστεί τις συνέπειες”.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Ουκρανός, που κατηγορείται για διαφθορά στην πατρίδα του,  αγόρασε το ολλανδικό άλογο Teavanta II C, με το οποίο αγωνίστηκε φέτος ο Ruben Romp στο Falsterbo και το Hickstead για το Nations Cup αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Goteborg.

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.