Στο Μπέρμιγχαμ οι Αγώνες Κοινοπολιτείας του 2022

SNi4tc91RzmU8rks

Το Μπέρμιγχαμ ήταν η μοναδική πόλη που κατέθεσε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση πριν την εκπνοή του χρονικού περιθωρίου

Η Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία και η Βικτόρια στον Καναδά μαζί με μία πιθανή περιοχή της Αυστραλίας εξέτασαν το ενδεχόμενο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ωστόσο καμία από τις προηγούμενες περιπτώσεις δεν προχώρησε. Η ομοσπονδία δηλώνει ότι τώρα θα εξετάσει την πρόταση για να ελέγξει αν πληροί τις προϋποθέσεις της επιτυχημένης διοργάνωσης. Το Μπέρμιγχαν στις αρχές του μήνα νίκησε το Λίβερπουλ στη μάχη για τη βρετανική υποψηφιότητα.

Το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής θα συνεδριάσει στην Σρι Λάνκα το διάστημα 5-6 Οκτωβρίου για να ανακοινώσει την πόλη μέχρι το τέλος του χρόνου. Το κόστος της διοργάνωσης εκτιμάται τουλάχιστον στα 750 εκ. λίρες, που σημαίνει ότι θα είναι το πιο ακριβό αθλητικό γεγονός στη Βρετανία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Το Ντέρμπαν είχε κερδίσει αρχικά τη διοργάνωση του 2015 ωστόσο η πόλη της Νότιας Αφρικής είδε το δικαίωμα να της αφαιρείται το Μάρτιο επειδή δεν ικανοποιούσε τα κριτήρια της CGF.

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.