Alessandro Andreoli: “Έπρεπε να παω σε γάμο”

smallTDU_Stage4__o9k1292

Ο 53χρονος ερασιτέχνης Ιταλός ποδηλάτης, που σύμφωνα με την Gazzetta dellο Sport αγωνίστηκε με κρυμμένο κινητήρα σε αγώνα του Μπετιτσόλε, αρνήθηκε κάθε κατηγορία σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα

Ο Alessandro Andreoli ισχυρίστηκε ότι οι αντίπαλοί του διαμαρτυρήθηκαν στους διοργανωτές επειδή κατάφερε να τους νικήσει, ενώ αρνήθηκε να πάει σε ειδικό μηχανικό για την αποσυναρμολόγηση του ποδηλάτου καθώς όπως είπε, είχε να πάει σε ένα γάμο.

Ο Andreoli λίγες μέρες μετά πέρασε στην αντεπίθεση μιλώντας στην εφημερίδα, ενώ ένα άλλο δημοσίευμα, στην Corriere.it, αναφέρει ότι ο Andreoli δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από τους αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσημη έρευνα και η δίκη που θα ακολουθήσει.

“Ήθελαν να ελέγξουν το ποδήλατό μου. Οι κριτές το κράτησαν για μιάμιση ώρα ενώ πήγαινα να αλλάξω. Ποιος ξέρει τι έκαναν; Ο ισχυρισμός ήταν ότι υπήρχε κρυμμένος κινητήρας αλλά δεν βρήκαν κάτι, οι τροχοί δεν γύριζαν”.

“Λένε ότι είχα κρυμμένο κινητήρα. Αν αυτό ισχύει τότε εκείνοι που τερμάτιζαν μαζί μου είχαν κι εκείνοι κρυμμένους κινητήρες. Έχω δει πολλούς να τερματίζουν μπροστά μου χωρίς να υποφέρουν. Τι σημαίνει αυτό;” 

Όσο για το γεγονός της άρνησής του για την αποσυναρμολόγηση του ποδηλάτου από ειδικό μηχανικό ο 53χρονο είπε:  “Έπρεπε να πάω σε ένα γάμο κι αργούσα. Δεν παραδέχθηκα τίποτα. Έψαχναν για κουμπιά αλλά δεν βρήκαν κάτι, τα μοναδικά κουμπιά που είχα ήταν για να αλλάζω ταχύτητες”.

Η Gazzetta dello Sport δημοσίευσε φωτογραφία με το ποδήλατο, υπονοώντας ότι ο κινητήρας ήταν κρυμμένος κάτω από το κάθισμα με ένα εξάρτημα κάτω από το δεξί φρένο να καλύπτει το κουμπί που τον έθετε σε λειτουργία.

motorino-bici-k8kG-U210675962546tb-620x349@Gazzetta-Web_articolo

Το ποδήλατο είχε τον αριθμό 891. Ο Andreoli επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο αριθμός του ποδηλάτου του για τον σαββατιάτικο αγώνα και ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από κάποιον στην Τοσκάνη ενώ ήταν σε διακοπές.

“Δεν θυμάμαι το όνομά του και το τηλέφωνό του. Συναντηθήκαμε στο δρόμο. Μου άρεσε το ποδήλατο, μου έκανε καλή τιμή και το αγόρασα” είπε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 53χρονος κέρδισε αρκετούς αγώνες τη φετινή σεζόν, κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Για τον Ιταλό, η όλη έκταση που πήρε το θέμα είναι απόρροια της ζήλιας των αντιπάλων του.

“Είχα προβλήματα με τη μέση μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ωστόσο έλυσα το πρόβλημα και προπονούμαι καλά. Φαίνεται ότι κάποιος ενοχλήθηκε”.

Νταρτς World Championship: Εύκολα ο Smith

Νταρτς

Ο Jeff Smith στο ντεμπούτο το στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του PDC, επικράτησε με 2-0 του Luke Humphries στον προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσει, στο τελευταίοι παιχνίδι της βραδιάς, τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή Gary Anderson

Πατινάζ Skate America: Τραυματισμοί και πόνος στον πάγο

Πατινάζ

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια το Skate America ήταν ο τελευταίος
αγώνας της σειράς GP… Για ορισμένους ήταν η προσπάθεια επιστροφής, για άλλους η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης και για κάποιους μία πρόκληση που έπρεπε να ξεπεραστεί παρά τους τραυματισμούς

Ράγκμπι Υπό έρευνα ο Cheika

Ράγκμπι

Ο προπονητής της Αυστραλίας Michael Cheika είναι το κεντρικό πρόσωπο γύρω από την έρευνα που αφορά τα σχόλια και τις πράξεις του μετά την οργισμένη αντίδρασή του σε αρκετές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ματς όπου η Αυστραλία ηττήθηκε με 30-6 από την Αγγλία στο Twickenham

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.