Ralph Denk: “Η UCI πρέπει να αξιοποιεί την κάθε πληροφορία”

Ralph+Denk+Le+Tour+de+France+2017+Stage+Five+cf2h6GHt0V-l

Ο γενικός διευθυντής της Bora-Hansgrohe τάσσεται υπέρ της χρήσης βίντεο για τη λήψη αποφάσεων στα μαζικά σπριντ τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι κριτές του Tour de France απέβαλλαν άδικα τον Peter Sagan

“Διάβασα με μεγάλη έκπληξη τις δηλώσεις του Philippe Mariën, ο οποίος  ζήτησε τη χρήση βίντεο για τα σπριντ. Κι αυτό επειδή όταν προσπαθήσαμε να δείξουμε στους κομισάριους της UCI βίντεο υψηλής ευκρίνειας κατά τη διάρκεια του Tour de France, για να αποδείξουμε ότι ο Peter Sagan δεν έκανε κάτι μεμπτό, δεν ενδιαφέρθηκαν να το δουν. 

Ήταν μία σημαντική απόφαση και θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το οπτικό υλικό και να μην στηρίζονται μόνο στο ανθρώπινο μάτι. Το κάνουν σε άλλα αθλήματα, πρέπει να γίνει και στην ποδηλασία”. 

Ο Denk, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει την απόφαση των κριτών τόσο στην ομάδα του, όσο και στους χορηγούς του, υπογράμμισε ότι η απώλεια του Sagan κόστισε εκατομμύρια σε ότι αφορά τη δημοτικότητα.

“Είναι δύσκολο να υπολογίσουμε αλλά ο Peter ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και είχε ήδη κερδίσει ένα ετάπ. Θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα και τους χορηγούς μας όταν αποβλήθηκε. Προφανώς ήταν πολύ απογοητευμένοι και δεν καταλάβαιναν το λόγο, ούτε κι εμείς”.

Ο Γερμανός άσκησε έφεση στο CAS ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει για να ανατρέψει την απόφαση της UCI.  “Η UCI πρέπει να αξιοποιεί την κάθε πληροφορία για να παίρνει την σωστή απόφαση. Ελπίζω να αλλάξουμε τον τρόπο που θα γίνονται τα πράγματα στο μέλλον και ότι το οπτικό υλικό θα χρησιμοποιείται σωστά για την οποιαδήποτε απόφαση. 

Με αυτή την αλλαγή όλοι  στην ποδηλασία θα ευνοηθούν και θα αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα στο Tour de France. Έχουμε πολλούς χορηγούς που βάζουν εκατομμύρια στο άθλημά μας οπότε όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κανόνες είναι δίκαιοι. 

Δείτε τη Formula 1. Όταν υπάρχει ένα περιστατικό, μπορούν να καλέσουν τους οδηγούς, να τους ακούσουν προτού πάρουν μία απόφαση.  Αντίθετα οι κομισάριοι της UCI δεν μίλησαν ποτέ στον Peter ή στον Mark Cavendish. Δεν κατηγόρησε τον Sagan και ήταν άμεσα εμπλεκόμενος αλλά η UCI δεν άκουσε την άποψή του. Αυτό είναι λάθος”.

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.