Μπαράζ παραιτήσεων στη Μ.Βρετανία

Vicky-Thornley-and-Katherine-Grainger-c-Naomi-Baker

H βρετανική ομοσπονδία κωπηλασίας ανακοίνωσε ότι ένας μεγάλος αριθμός μελών του προπονητικού επιτελείου παραιτήθηκε μετά την εσωτερική έρευνα για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης

Η βρετανική ομάδα που κέρδισε δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μαζί με τρία χρυσά και δύο χάλκινα στους Παραολυμπιακούς, φαίνεται να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που ταλαιπώρησαν τις ομάδες κολύμβησης και ποδηλασίας.

Η ομοσπονδία δεν κατονόμασε τον προπονητή που παραιτήθηκε, αλλά ανέφερε ότι το συγκεκριμένο άτομο τέθηκε σε διαθεσιμότητα, τον περασμένο Δεκέμβριο και μέχρι ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα, ενώ στη διάθεση της ομοσπονδίας αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις από το τεχνικό επιτελείο.

Η εφημερίδα Guardian δημοσίευσε τον περασμένο Ιούνιο ότι αρκετοί αθλητές κατηγόρησαν τον προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση. “Η έρευνα ολοκληρώθηκε και ορίστηκε ακροαματική διαδικασία αλλά αναβλήθηκε”, ανακοίνωσε η ομοσπονδία. “Η παραίτηση του συγκεκριμένου ατόμου σήμανε το τέλος της πειθαρχικής διαδικασίας και η βρετανική ομοσπονδία κωπηλασίας δεν θα είναι σε θέση να κάνει άλλο σχόλιο”. 

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.