Με κατάγματα ολοκλήρωσε τον Γύρο ο Martin

Dan+Martin+Le+Tour+de+France+2017+Stage+Twenty+xmoZ9SIi2vhx

O Ιρλανδός αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ότι υπέστη κάταγμα σε δύο σπονδύλους στην πλάτη στην τρομερή πτώση στο ένατο ετάπ

Ο ποδηλάτης της Quick-Step Floors παρασύρθηκε από την πρώτη του Richie Porte με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την βραχώδη επιφάνεια στα δεξιά του δρόμου, με τον ίδιο να σηκώνεται, αλλά με τον άτυχο Porte να εγκαταλείπει τον αγώνα.

Μάλιστα ο Martin, όχι απλά συνέχισε το Tour, αλλά στη συνέχεια κατέλαβε την έκτη θέση γενικής παρά το γεγονός ότι μετά βίας μπορούσε να περπατήσει.

Αυτό το αποτέλεσμα αυτό ήταν το καλύτερο για τον Martin, σε Grand Tour, ο οποίος παράλληλα έγινε και ο πρώτος Ιρλανδός που κατακτά τόσο ψηλή θέση σε μεγάλο Γύρο τα τελευταία 30 χρόνια, αν και οι εξετάσεις στο νοσοκομείο αποκάλυψαν την έκταση της ζημιάς.

“Η διάγνωση ήταν δύο μικρά κατάγματα, κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη”, είπε ο Martin. “Αυτό είναι μια τρανή απόδειξη για το πόσο δυνατό είναι το μυαλό όταν πιέζεις. Απλά τώρα κατάλαβα γιατί δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος!”.

Ο τραυματισμός ανάγκασε τον αθλητή να αποσυρθεί από τον αγώνα στο San Sebastian και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.