Με 31,5εκ δολάρια στους Dallas Stars ο Alexander Radulov

Alexander+Radulov+Montreal+Canadiens+v+New+ecm1djaiNqMx

Ο πρώην πλέον παίκτης των Montreal Canandiens υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τέξας στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι τη σεζόν 2021-22

Ο Ρώσος επιθετικός που θα κλείσει τα 31 την Τετάρτη, απέρριψε τη βελτιωμένη πρόταση των Canandians παρά το γεγονός ότι η χρηματική προσφορά ήταν παρόμοια με αυτή του Dallas. “Όταν τα έβαλα κάτω είδα ότι οι όροι του Dallas με συμφέρουν περισσότερο”, δήλωσε ο Radulov. “Δεν ήταν θέμα χρημάτων καθώς η οικονομική πρόταση του Montreal δεν απείχε πολύ απ’ αυτή του Dallas. Η μεγάλη διαφορά ήταν η διάρκεια του συμβόλαιου και γι’ αυτό το λόγο προτίμησα τους Stars”. 

Βασικός παράγοντας για τη συμφωνία του Radulov με τους Stars ήταν η συμβολή του αρχηγού της ομάδας, Jamie Benn. “Επικοινώνησε μαζί μου πριν από τρεις μέρες και ξεκινήσαμε τις συνομιλίες. Μου είπε για την ομάδα, για τα παιδιά, αλλά και για την πόλη. Μου αρέσει πολύ η οργάνωση του Dallas και ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνουν για να παίξω δίπλα σε σπουδαίους παίκτες όπως είναι και ο Jamie”, συμπλήρωσε ο 31χρονος.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.