“Είναι καταστροφικό να εγκαταλείπεις τον Γύρο”

George+Bennett+Le+Tour+de+France+2017+Stage+a5Lin6MPJsLx

Ο George Bennett μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει τo φετινό Tour στο 16ο ετάπ, με τον ποδηλάτη της LottoNL-Jumpo να αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν

Λίγο μετά τα μισά του 16ου ετάπ ο ποδηλάτης της LottoNL-Jumbo άρχισε να χάνει σημαντικό έδαφος από το πελοτόν. Αρχικά φάνηκε ότι αιτία ήταν ο γρήγορος ρυθμός του πελοτόν, με τους συναθλητές του να έχουν σαφείς οδηγίες να προχωρήσουν κανονικά.

Το όνειρο για μια θέση στην πρώτη 10άδα του Tour de France έσβησε, προσωρινά, για τον εξαιρετικό 27χρονο ποδηλάτη, ο οποίος λύγισε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε μερικές ημέρες τώρα.

“Ένιωσα αδύναμος”, υπογράμμισε ο Bennett μετά από την εγκατάλειψή του. “Ένιωθα άδειος. Πονούσα παντού στο σώμα μου. Θεωρητικά θα ήταν ένα εύκολο ετάπ το οποίο θα μπορούσα να βγάλω μέχρι το τέλος, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Είναι καταστροφικό να εγκαταλείπεις τον Γύρο. Είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα για έναν ποδηλάτη δρόμου. Ευχαριστώ όλους για την στήριξη που μου δείξατε αυτές τις ημέρες”. 

Από τη μεριά του ο γενικός διευθυντής της LottoNL-Jumbo, Nico Verhoeven δήλωσε: “Είναι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που κύλησαν τα πράγματα σήμερα. Γεγονός είναι ότι τις τελευταίες ημέρες δεν ένιωθε καλά. Την Δευτέρα το απόγευμα ήταν άρρωστος. Την Τρίτη το πρωί ο πυρετός του έπεσε και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε.

Αν το ετάπ ήταν ήρεμο, όπως περιμέναμε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, ωστόσο ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα. Από την αρχή του ετάπ είχε προβλήματα. Έπεσε στο γκρουπ του Marcel Kittel και του Dylan Groenewegen, αλλά δεν ήθελε να  σταματήσει. Είναι ένας πραγματικός μαχητής, ωστόσο φτάνεις σε ένα σημείο που απλά αισθάνεσαι αδύναμος και άδειος…”.

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.