Crusaders: Προτεραιότητα το νέο στάδιο

AMI-Stadium

H μικρή προσέλευση κοινού στους δύο αγώνες των Canterbury Crusaders στα playoff του Super Rugby αποδεικνύει ότι οι οπαδοί τον “σταυροφόρων” επιθυμούν την άμεση λύση για την κατασκευή νέου γηπέδου

Το ανακαινισμένο Rugby League Park των 21.600 θέσεων στο Addington, ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε μετά τον σεισμό του 2011, που προκάλεσε προβλήματα στο Lancaster Park και χαρακτηρίστηκε ως προσωρινή έδρα μέχρι την κατασκευή νέου σταδίου στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης της πόλης.

“Αυτό είναι ένα προσωρινό στάδιο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι η μελλοντική λύση του Christchurch”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Hamish Riach στη Fairfax Media.

“Η πόλη πρέπει να το σκεφτεί, να το συζητήσει και να βρει λύση για το μέλλον, κάτι που αποδείχθηκε και το Σάββατο από τους οπαδούς της ομάδας. Αποδέχθηκαν αυτό το στάδιο για πέντε χρόνια ωστόσο έχουν περάσει ήδη έξι και ο κόσμος αρχίζει να προβληματίζεται”.

Ο Riach πρόσθεσε ότι η κακοκαιρία που έπληξε τον προημιτελικό απέναντι στους Highlanders, αλλά και οι ψυχροί νότιοι άνεμοι με την δυνατή βροχή που ακολούθησε πριν τον ημιτελικό αποθάρρυναν πολύ κόσμο.

Η κεντρική κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και το δημοτικό συμβούλιο του Christchurch City ανακοίνωσαν στις αρχές του 2017,  την έναρξη μίας μελέτης για έναν πολυχρηστικό κλειστό χώρο στο κέντρο της πόλης, η οποία θα γίνει γνωστή τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το νέο στάδιο, που θεωρείται από τα βασικά σχέδια για την ανοικοδόμηση της πόλης, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έγκαιρα για την περιοδεία των Lions, αλλά το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη χρηματοδότηση για την παράταση του Rugby League Park μέχρι το 2022.

Ο Riach τόνισε ότι η μικρή προσέλευση των θεατών, αλλά και η αβεβαιότητα για το νέο χώρο αποτελεί πλέον ανησυχία για τον σύλλογο που ταλαιπωρείται οικονομικά, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από υπομονή.

“Δεν έχουμε μαγικό ραβδί. Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Σίγουρα δεν υπάρχει ένας νέος χώρος για να μας εξυπηρετήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για λίγο ακόμα”.

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.