Crusaders: Προτεραιότητα το νέο στάδιο

AMI-Stadium

H μικρή προσέλευση κοινού στους δύο αγώνες των Canterbury Crusaders στα playoff του Super Rugby αποδεικνύει ότι οι οπαδοί τον “σταυροφόρων” επιθυμούν την άμεση λύση για την κατασκευή νέου γηπέδου

Το ανακαινισμένο Rugby League Park των 21.600 θέσεων στο Addington, ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε μετά τον σεισμό του 2011, που προκάλεσε προβλήματα στο Lancaster Park και χαρακτηρίστηκε ως προσωρινή έδρα μέχρι την κατασκευή νέου σταδίου στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης της πόλης.

“Αυτό είναι ένα προσωρινό στάδιο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι η μελλοντική λύση του Christchurch”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Hamish Riach στη Fairfax Media.

“Η πόλη πρέπει να το σκεφτεί, να το συζητήσει και να βρει λύση για το μέλλον, κάτι που αποδείχθηκε και το Σάββατο από τους οπαδούς της ομάδας. Αποδέχθηκαν αυτό το στάδιο για πέντε χρόνια ωστόσο έχουν περάσει ήδη έξι και ο κόσμος αρχίζει να προβληματίζεται”.

Ο Riach πρόσθεσε ότι η κακοκαιρία που έπληξε τον προημιτελικό απέναντι στους Highlanders, αλλά και οι ψυχροί νότιοι άνεμοι με την δυνατή βροχή που ακολούθησε πριν τον ημιτελικό αποθάρρυναν πολύ κόσμο.

Η κεντρική κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και το δημοτικό συμβούλιο του Christchurch City ανακοίνωσαν στις αρχές του 2017,  την έναρξη μίας μελέτης για έναν πολυχρηστικό κλειστό χώρο στο κέντρο της πόλης, η οποία θα γίνει γνωστή τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το νέο στάδιο, που θεωρείται από τα βασικά σχέδια για την ανοικοδόμηση της πόλης, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έγκαιρα για την περιοδεία των Lions, αλλά το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη χρηματοδότηση για την παράταση του Rugby League Park μέχρι το 2022.

Ο Riach τόνισε ότι η μικρή προσέλευση των θεατών, αλλά και η αβεβαιότητα για το νέο χώρο αποτελεί πλέον ανησυχία για τον σύλλογο που ταλαιπωρείται οικονομικά, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από υπομονή.

“Δεν έχουμε μαγικό ραβδί. Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Σίγουρα δεν υπάρχει ένας νέος χώρος για να μας εξυπηρετήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για λίγο ακόμα”.

Νταρτς World Championship: Εύκολα ο Smith

Νταρτς

Ο Jeff Smith στο ντεμπούτο το στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του PDC, επικράτησε με 2-0 του Luke Humphries στον προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσει, στο τελευταίοι παιχνίδι της βραδιάς, τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή Gary Anderson

Πατινάζ Skate America: Τραυματισμοί και πόνος στον πάγο

Πατινάζ

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια το Skate America ήταν ο τελευταίος
αγώνας της σειράς GP… Για ορισμένους ήταν η προσπάθεια επιστροφής, για άλλους η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης και για κάποιους μία πρόκληση που έπρεπε να ξεπεραστεί παρά τους τραυματισμούς

Ράγκμπι Υπό έρευνα ο Cheika

Ράγκμπι

Ο προπονητής της Αυστραλίας Michael Cheika είναι το κεντρικό πρόσωπο γύρω από την έρευνα που αφορά τα σχόλια και τις πράξεις του μετά την οργισμένη αντίδρασή του σε αρκετές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ματς όπου η Αυστραλία ηττήθηκε με 30-6 από την Αγγλία στο Twickenham

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.