Στην Πολωνία το 6ο παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα

31197603085_c1148baeb2_b

Η Μπιάλα Ποντλάσκα θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου του 2018 όπως ανακοίνωσε η τεχνική αντιπρόσωπος της FISU, Aniko Nemeth-Mora


stathopoulost@gmai.com

Το τεχνικό κλιμάκιο της Διεθνούς Πανεπιστημιακής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (FISU) επισκέφτηκε την πόλη της Πολωνίας για να επιθεωρήσει τους χώρους όπου θα διεξαχθεί το 6ο παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα άρσης βαρών.

“Για μια πόλη 58.000 κατοίκων, εκ των οποίων βρίσκονται τουλάχιστον 4.000 φοιτητές, αναμφίβολα μπορεί να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του επόμενου παγκόσμιου πρωταθλήματος”, δήλωσε η τεχνικός αντιπρόσωπος της FISU, Aniko Nemeth-Mora.

“H Πανεπιστημιούπολη, αλλά και οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου φυσικής αγωγής έχουν όλα όσα χρειάζονται για μία τέτοια διοργάνωση. Όλα βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις, όπως οι κοιτώνες διαμονής με την αίθουσα των αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ υπάρχει και μια πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα όπου οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται. Όλοι οι φορείς, όπως ο Πολωνικός Αθλητικός Πανεπιστημιακός Σύλλογος, η πολύ έμπειρη Πολωνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, υπό τον πρόεδρο Mariusz Jedra, αλλά και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (IWF) είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα”. 

Το παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.