Κανένα πρόβλημα για Cilic

Marin+Cilic+ATP+Masters+Series+Monte+Carlo+Nb9xv7QnNHVx

Ο Κροάτης πέρασε άνετα στον τρίτο γύρο επικρατώντας του Konstantin Kravchuk με 6-3, 6-2, 6-2 με τον Ρώσο να παίρνει μόλις 19 πόντους στο σερβίς του νούμερο 8 στον κόσμο

Ο Marin Cilic στηρίχθηκε στο δυνατό σερβίς του στο οποίο είχε στο 95% στους κερδισμένους πόντους (42/44), αλλά και στους σχεδόν διπλάσιους winners από τον Ρώσο (37-16). Ο Cilic ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 άσσους, ενώ κινδύνεψε μόλις μια φορά με break από τον Kravchuk. Στο πρώτο σετ ο Cilic έφτασε γρήγορα στο 4-1 έχοντας «σπάσει» μια φορά το σερβίς του Ρώσου, ο οποίος κρατήθηκε στο έκτο game σβήνοντας τρία break points του Κροάτη.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει το σετ το οποίο έχασε με 6-3. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Cilic να παίρνει προβάδισμα με 4-0 έχοντας δύο break, για να το κατακτήσει με 6-2. Τίποτα δεν άλλαξε και στο τρίτο σετ με τον Kravchuk να συνεχίζει να κάνει εύκολη τη ζωή του Cilic, o οποίος μία με το σερβίς και μία με τις εύκολες «ρηχές» μπαλιές του Ρώσου έφτανε εύκολα σε winner. Ο Κροάτης ολοκλήρωσε το τρίτο σετ με 6-3 φτάνοντας σε μια εύκολη πρόκριση και πλέον περιμένει στον τρίτο γύρο τον νικητή από την αναμέτρηση David Ferrer – Feliciano Lopez.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.