Επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης ο Gaultier

Gregory+Gaultier+PSA+Dubai+World+Series+Day+Ydo2FGSLU5Lx

Ο 34χρονος Γάλλος έριξε από την πρώτη θέση της γενικής τον Αιγύπτιο Karim Abdel Gawad με την πρωτιά να αλλάζει και πάλι χέρια για τέταρτο συνεχόμενο μήνα κάτι που είχε να γίνει από το 2012

Ο Gregory Gaultier, ο οποίος έχει γράψει ήδη ιστορία ως ο γηραιότερος νούμερο 1 παίκτης στον κόσμο, επέστρεψε και πάλι στην κορυφή της κατάταξης ξεπερνώντας τον Αιγύπτιο Karim Abdel Gawad λίγο πριν το Dubai Finals της επόμενης εβδομάδας. Οι αλλαγές στη κορυφή της κατάταξης συνεχίστηκαν για τέταρτο συνεχόμενο μήνα κάτι που είχε να συμβεί από το 2012. Ένας από τους επτά συνολικά Αιγύπτιους που βρίσκονται στο τοπ 10, ο Mohamed ElShorbagy παραμένει στο νούμερο 3, ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε ο 25χρονος Ali Farag, ο οποίος από την 8η θέση βρέθηκε στην 5η.

Τα καλά νέα για τον Farag είχαν και συνέχεια καθώς θα είναι ο αντικαταστάτης του Ramy Ashour στο Ντουμπάι. Στο νούμερο 4 παρέμεινε ο Άγγλος Nick Matthews, με τον συμπατριώτη του James Willstrop να διατηρείται στο νούμερο 6. Πτώση δύο θέσεις για τον αδελφό του Mohamed Elshorbagy, Marwan που είναι πλέον στην 7η θέση, ενώ πτώση μιας θέσης είχε και ο Fares Dessouky που βρέθηκε στην 10η θέση.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.