Άνοιγμα στη Β. Κορέα

north-korea-detains-another-american-citizen-over-unspecified-acts-of-hostility

Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι (IWWF) ολοκλήρωσε το διήμερο σεμινάριο στην πόλη Πιονγιάνγκ με στόχο να προωθήσουν το αγώνισμα στη Β. Κορέα

Στο πνεύμα της ειρήνης και του αθλητισμού η IWWF επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας προκειμένου να προωθήσουν το άθλημα του θαλάσσιου σκι στη χώρα. Ο Οργανισμός Ειρήνης και Αθλητισμού, που εδρεύει στο Μονακό, συνεργάζεται και με τις πέντε ηπείρους στην προσπάθειά του να γίνει ο αθλητισμός όχημα για τον σεβασμό, την ανεκτικότητα και τον πολιτισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας της IWWF στην Ασία, Chris Howarth συνοδευόμενος από τον ομόλογό του της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, Nigel Talamo πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στην Πιογιάνγκ με τους δύο άνδρες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

“Αν και δεν υπάρχει εξελιγμένος εξοπλισμός ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και το ενδιαφέρον για το Θαλάσσιο Σκι άκρως ικανοποιητικό”, σχολίασε ο Howarth.

“Οι φορείς έδειξαν μεγάλοι προθυμία να αναπτύξουν νέες εγκαταστάσεις κυρίως στον ποταμό Ταεντόγκ, ο οποίος βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στον κέντρο της Πιονγιάνγκ. Μάλιστα σε εξέλιξη είναι και η κατασκευή ξενώνων για τους αθλητές στις όχθες του ποταμού, αλλά και η δημιουργία νέων γραφείων”, δήλωσε με τη σειρά του ο Talamo.

Οι εκπρόσωποι της IWWF μετά το σεμινάριο πρόσφεραν στους οικοδεσπότες καινούριο εξοπλισμό κίνηση η οποία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους αθλητές και τους φορείς.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου έμαθαν πολλά πράγματα για το Θαλάσσιο Σκι και θεωρώ ότι στο μέλλον θα βελτιώσουν την τεχνική τους με στόχο την άνοδό τους σε υψηλότερο επίπεδο. Όλοι που πήραν μέρος στο σεμινάριο πιστεύω ότι θα εφαρμόσουν τις πρακτικές έτσι ώστε να φέρουν την ανάπτυξη στο άθλημα, αλλά και την άνοδο της χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι της Β.Κορέας Jong Yong Sop.

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.