Τεχνικός διευθυντής των ΗΠΑ ο Δήμας

Στιγμιότυπο 2016-07-19, 8.23.20 πμ

Ο τρεις φορές «χρυσός» ολυμπιονίκης θα αναλάβει από το 2017 την οργάνωση της άρσης βαρών των ΗΠΑ από το πόστο του τεχνικού διευθυντή

«Η ομοσπονδία άρσης βαρών των ΗΠΑ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Πύρρος Δήμας αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή από το 2017, προκειμένου να οργανώσει τα τμήματα της άρσης βαρών», ανακοίνωσε η αμερικάνικη ομοσπονδία την περασμένη Δευτέρα.

Παράλληλα ο τρεις φορές «χρυσος» ολυμπιονίκης, θα έχει ρόλο ειδικού συμβούλου στο ΔΣ σε θέματα διεθνών σχέσεων , ενώ η παρουσία του θα είναι καθοριστική για την για την εύρεση ταλέντων, αλλά και για την ανάπτυξη των ακαδημιών. Στο τιμ του Δήμα θα βρίσκεται ο εκτελεστικό διευθυντής, Lance Williams, αλλά και ο προπονητής Tamas Feher.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτικής συνεργασίας με την αμερικανική ομοσπονδία άρσης βαρών», δήλωσε ο Δήμας. «Το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλω στην οργάνωση μιας ηγετικής χώρας για το άθλημα που αγαπώ είναι αναμφίβολα μία μεγάλη τιμή για μένα.

Ελπίζω να μπορέσω να μεταδώσω το πάθος μου για την άρση βαρών σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Θέλω να ευχαριστήσω του συναδέλφους μου στις ΗΠΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θεωρώ ότι έχουμε όλοι καταλάβει το κοινό μας όραμα για το άθλημα και ευελπιστώ ότι θα το κάνουμε πράξη».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής ομάδα άρσης βαρών, Phil Andrews δήλωσε ενθουσιασμένος με την έλευση του «χρυσού» ολυμπιονίκη, αλλά και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας (IWF).

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ο Πύρρος Δήμας έγινε μέλος της αμερικανικής ομάδας άρσης βαρών. Το όνομα του Πύρρου είναι παγκοσμίως γνωστό και σεβαστό στο χώρο του αθλήματος, όχι μόνο για τις αγωνιστικές επιδόσεις του, αλλά και ως προσωπικότητα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα συμβάλει με την εμπειρία του, αλλά και την τεχνογνωσία του στην ομάδα των ΗΠΑ και θα την βοηθήσει να γίνει μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο».

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.