Θετικό και το δεύτερο δείγμα για Shainova και Evstyukhina

epa01439786 Russia?s Marina Shainova lifts the weights in the Women?s 58kg snatch competition during the 2008 Beijing Olympic Games at Beijing University of Aeronautics and Astronautics Gymnasium, Beijing, China, 11 August 2008.  EPA/RUNGROJ YONGRIT

Marina Shainova και Nadezhda Evstyukhina βρέθηκαν θετικές στην απαγορευμένη ουσία turinabol και στην δεύτερη εξέταση όπως δήλωσε ο προπονητής της πρώτης, Vladimir Shainov

Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα των δύο Ρωσίδων αθλητριών Marina Shainova και Nadezhda Evstyukhina, όπως δήλωσε ο προπονητής της Shainova, Vladimir Shainov στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οι δύο αθλήτριες της Άρσης Βαρών βρέθηκαν θετικές στην απαγορευμένη ουσία turinabol γεγονός το οποίο αναμένεται να κοστίσει τόσο στην Shainova, όσο και στην Evstyukhina. Θυμίζουμε ότι η Shainova κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 (Πεκίνο) στην κατηγορία των 58κ, ενώ η Evstyukhina είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 75κ.

Nadezhda Evstyukhina

Olympics+Day+7+Weightlifting+oGhdDOFmNGOx

«Το δεύτερο δείγμα ήταν θετικό για τις δύο αθλήτριες», δήλωσε ο Shainov. «Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε. Σίγουρα το μετάλλιο της Marina θα πρέπει να αφαιρεθεί, ενώ θα υπάρξει και αποκλεισμός από τις αθλητικές δραστηριότητες. Τα ίδια φυσικά αναμένεται να ισχύσουν και για την Nadezhda».

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.