Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου η Πασχαλίδου

Paschalidou

Το ασημένιο μετάλλιο στα -63κ. στο όπεν για ΑμεΑ κατέκτησε η Ελληνίδα τζουντόκα Θεοδώρα Πασχαλίδου...Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Θεόκλητο Παπαχρήστο (-80κ.), αλλά εκτός βάθρου...Μεγάλες οι πιθανότητες για συμμετοχή στο Ρίο για τον Έλληνα τζουντόκα

Χαϊδελβέργη, Γερμανία— Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -63 κιλών του Όπεν της Γερμανίας που φιλοξενήθηκε στην Χαϊδελβέργη κατέκτησε η Θεοδώρα Πασχαλίδου. Η νεαρή αθλήτρια του τζούντο ατόμων με προβλήματα διαταρχής στην όραση, σημείωσε μία νίκη (επί της Γερμανίδας Ντίτερ) σε δύο αγώνες και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Στην ίδια διοργάνωση ο Θεόκλητος Παπαχρήστος γνώρισε δύο ήττες από τον Γερμανό Όλιβερ Ούπμαν και τον Βραζιλιάνο Αντόνιο Τενόριο ντα Σίλβα και έμεινε εκτός μεταλλίων στην κατηγορία των -80 κιλών.

Το ελληνικό τζούντο αναμένει στα τέλη του μήνα την απόφαση για την «κάρτα ελεύθερης συμμετοχής» που έχει αιτηθεί για λογαριασμό του Παπαχρήστου, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σταύρο Στραγάλη, ο Έλληνας τζουντόκα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο Ρίο, λόγω της αγωνιστικής πορείας που είχε καθ` όλη τη διάρκεια της προολυμπιακής χρονιάς.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.