Παραμένει στην κορυφη ο Brash

Scott+Brash+Grand+Prix+Hermes+Paris+Grand+3sPxNYxTuXzx

Ο Βρετανός Scott Brash παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης αν και πίσω υπάρχουν ενδιαφέρουσες αλλαγές

Ο Brash, τα πήγε εξαιρετικά τον μήνα Ιούλιο κερδίζοντας την 9η σειρά του Longines Global Champions Tour (LGCT) στο Estoril της Πορτογαλίας, ενώ βρέθηκε και στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τον αγώνα του Λονδίνου, αυξάνοντας τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Η πίεση από τους αντιπάλους του ωστόσο συνεχίζεται και ειδικότερα από την Αμερικανίδα Beezie Madden η οποία έκανε ένα μεγάλο άλμα από την 8η στη 2η θέση.

Πίσω της ο Ελβετός Steve Guerdat ο οποίος ανέβηκε στην 3η θέση από την 4η που βρισκόταν τον περασμένο μήνα. Η άνοδος του Guerdat σημαίνει ότι ο Γερμανός Daniel Deusser, ο οποίος ήταν σε απόσταση βολής πίσω από τον Brash για ένα διάστημα, έχει υποχωρήσει στην 4η θέση, ενώ ο Ιρλανδός Bertram Allen ανέβηκε στην 5η από την 7η θέση που είχε τον προηγούμενο μήνα.

Ο συμπατριώτης του Deusser, ο Ludger Beerbaum, μένει στην 6η θέση, μπροστά από το αμερικανικό δίδυμο των Kent Farrington και McLain Ward. Ο Σουηδός Rolf-Göran Bengtsson, ο νικητής του LGCT Grand Prix στο Λονδίνο και ο Ολλανδός Maikel van der Vleuten είναι οι δύο τελευταίοι ιππείς της πρώτης δεκάδας, αλλάζοντας θέσεις σε σχέση με τον περασμένο μήνα. Εκτός της πρώτης δεκάδας, η Γαλλίδα Penelope Leprevost ανέβηκε 9 θέσεις και είναι πλέον 12η. Ο Ολλανδός Harrie Smolders παρουσίασε άνοδο τεσσάρων θέσεων και είναι 18ος ενώ ο Γάλλος Patrice Delaveau μπήκε στους πρώτους 20.

Η κατάταξη

1.Scott Brash (Μ. Βρετανία) 2.898
2.Elizabeth Madden (ΗΠΑ) 2.720
3.Steve Guerdat (Ελβετία) 2.665
4.Daniel Deusser (Γερμανία) 2.656
5.Bertram Allen (Ιρλανδία) 2.631
6.Ludger Beerbaum (Γερμανία) 2.610
7.Kent Farrington (ΗΠΑ) 2,583
8.McClain Ward (ΗΠΑ) 2,554
9.Rolf-Göran Bengstsson (Σουηδία) 2.391
10.Maikel Van Der Vleuten (Ολλανδία) 2.361

 

Τένις Cincinnati Masters: Muguruza και Halep το ζευγάρι του τελικού

Τένις

Η κάτοχος του Wimbledon ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση της νούμερο ένα στον κόσμο και κάτοχο του τίτλου, Karolina Pliskova, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό εκεί οπου θα αντιμετωπίσει την νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης, Simona Halep

Γκολφ Fiji International: Νικητής ο Norris

Γκολφ

O Αυστραλός Jason Norris μπορεί να δυσκολεύτηκε στο δεύτερο μισό του τελευταίου γύρου, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του σε καθοριστικά χτυπήματα κατακτώντας τον μεγαλύτερο τίτλο της μέχρι τώρα καριέρας του

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.