Διατηρήθηκε στην 13η θέση του κόσμου η Εθνική ομάδα ανδρών

12389134t6

Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης παρέμεινε στην ίδια θέση της παγκόσμιας κατάταξης και για τον μήνα Ιανουάριο...Η Εθνική μας είναι σε απόσταση αναπνοής από την 12η Γαλλία…Στην κορυφή η Κίνα

Την τιμητική 13η θέση κράτησε η εθνική ομάδα ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο πρώτο World Tour Ranking για το 2014. Ο πίνακας του Ιανουαρίου ανακοινώθηκε αυτές τις ημέρες από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.) και με βάση πάντα την ατομική βαθμολογία των τριών πρώτων αθλητών της (Γκιώνη, Κρεάνγκα και Παπαγεωργίου) η Ελλάδα διατηρήθηκε με 248 βαθμούς στο νούμερο 13 (τον Δεκέμβριο είχε 242).

Είναι και αυτό τον μήνα συντροφιά με τη Σιγκαπούρη, όμως υπολογίζεται εκείνη στην 13η θέση, ενώ έχει ξανά απόσταση δύο βαθμών από τη 12η της κατάταξης Γαλλία (250 βαθμοί).

Πίσω από την εθνική μας και τους Ασιάτες βρίσκονται η Λευκορωσία και η Τσεχία με 244 βαθμούς. Στην πρώτη 5άδα φιγουράρουν πάντα η Κίνα (268 βαθμούς), η Γερμανία (266 βαθμούς), η Ιαπωνία (264 βαθμούς), η κινεζική Ταϊπέι (262 βαθμούς) και η Κορέα (260 βαθμούς).

Στον αντίστοιχο πίνακα των γυναικών η Εθνική μας είναι τον Ιανουάριο στο νούμερο 36 με 164 βαθμούς. Έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Νιγηρία, όταν τον τελευταίο μήνα του 2013 ήταν επίσης με 164 βαθμούς στο νούμερο 34 του W.T.R. μαζί με τη Μαλαισία.

Η Κίνα βρίσκεται στην πρώτη θέση και σε αυτή την κατηγορία με 234 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής είναι η Ιαπωνία με 232 βαθμούς. Ακολουθεί η Κορέα με 230 βαθμούς, ενώ την εξάδα συμπληρώνουν οι Σιγκαπούρη (226 βαθμούς), Χονγκ Κονγκ (226 βαθμούς) και Κινέζικη Ταϊπέι (224 βαθμούς).

Θυμίζουμε ότι στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού, τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου στο Τόκιο, η εθνική ανδρών θ’ αγωνιστεί στην 1η κατηγορία (Championship Division), ενώ το συγκρότημα των γυναικών παραμένει στη 2η (Second Division) μαζί με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα στον πίνακα αξιολόγησης.

Νταρτς Paul Lim: “Μια απίστευτη νύχτα”

Νταρτς

O μεγάλος πρωταγωνιστής της πέμπτης ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος τόνισε ότι το κοινό του Ally Pally έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη νίκη του, ενώ υπογράμμισε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά βρήκε την αντοχή και το σθένος για να φτάσει στην πρόκριση

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.