Αγώνας Ακριβείας στη Δράμα

img_0689

Η αερολέσχη Αίολος Δράμας διοργανώνει αυτό το σημαντικό open κατηγορίας 2 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FAI)…Το πρόγραμμα των αγώνων, τα σημεία προσγείωσης και της προσγείωσης

Στις 23-24 Νοεμβρίου η αερολέσχη Αίολος διοργανώνει αγώνα ακριβείας κατηγορίας 2 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FAI). Η τοποθεσία που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο open δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει (ανάλογα των καιρικών συνθηκών) με τον Κορόβυλο και το Κεφαλάρι να είναι τα δύο υποψήφια μέρη.

Η απογείωση (480μ. απόλυτο υψόμετρο) που θα χρησιμοποιηθεί για τον αγώνα βρίσκεται στη νότια πλευρά του λόφου Κορύλοβος, ο οποίος είναι στη βόρεια πλευρά της πόλης της Δράμας.

Η προσγείωση (150μ. απόλυτο υψόμετρο) είναι δίπλα ακριβώς στο περιφερειακό δρόμο της πόλης σε έναν χώρο στον οποίο θα βρίσκεται και η γραμματεία του αγώνα.

Την Παρασκευή (22.11) θα γίνουν οι ελεύθερες δοκιμές των πιλότων, το Σάββατο (23.11) θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ την Κυριακή (24.11) θα διεξαχθεί η αναπληρωματική αγωνιστική ημέρα.

Το othersportsnews.gr θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις της διοργάνωσης με δηλώσεις πρωταγωνιστών και τις τελευταίες ειδήσεις για τον αγώνα.

 

 

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.