4η ΣΕΟ
Δεν βοήθησε ο καιρός…
Ορειβασία: Δύσκολες συνθήκες στο σκέλος της αλπικής αναρρίχησης

Στην Ιταλική πλευρά του Mt Blanc πραγματοποιήθηκε η 4η  Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας που αφορούσε την αλπική αναρρίχηση. 
Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν 6 υποψήφιοι με την συνοδεία των έμπειρων εκπαιδευτών Χ. Μπελογιάννη και Γ. Βουτυρόπουλου. 
Ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν όλες οι αναρριχήσεις. Παρά το γεγονός αυτό στις δυο-μόλις-ημέρες παραμονής έγιναν ασκήσεις σε εκπαιδευτικά αντικείμενα της κίνησης σε μικτό πεδίο και διάσωσης σε παγετώνα. 
Να θυμίσουμε ότι η ΣΕΟ χωρίζεται σε 4 σκέλη Αναρρίχηση Βουνού, Χειμερινή Αναρρίχηση, Αλπική Αναρρίχηση και  Αναρρίχηση Βράχου. 
Η επόμενη αναρρίχηση της σχολής αυτής και της σχολής εκπαιδευτών βράχου θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος, στην Βαρασόβα στις 29/9-3/10, όπου εκεί θα γίνει και η τελική αξιολόγηση των υποψηφίων. Οι 6 υποψήφιοι είναι: Γ. Γουμπέρης, Τ. Σιμάτης, Α. Καραπετάκος, Α. Ασημακόπουλος, Μ. Μαρινίδης και Ν. Δανιάς.   

Νταρτς World Championship: Εκπληκτικός Lewis και πρόκριση στον δεύτερο γύρο

Νταρτς

Λίγες ώρες μετά από τη νίκη του στον προκριματικό κόντρα στον Βέλγο Kenny Neyens, ο Jamie Lewis πήρε και δεύτερη νίκη με πιο εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στον Jonny Clayton με 3-0 ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στον δεύτερο γύρο του θεσμού

Νταρτς World Championship: Στο κυρίως ταμπλό ο Lewis

Νταρτς

Ο Ουαλός αφυπνίστηκε μετά το 0-2 στο πρώτο σετ από τον υπερβολικά ενθουσιώδη Kenny Neyens για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ και να περάσει στο κυρίως ταμπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Jonny Clayton στο τελευταίο παιχνίδι του απογευματινού session

Νταρτς Robert Thornton: “Μην με ξεγράφετε”

Νταρτς

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος φάνηκε ο Σκωτσέζος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία δήλωσε ότι βρίσκεται, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.