Συναρπαστικές

Συναρπαστικές μάχες στην Καλαμπάκα
Ορειβασία: Ολοκληρώθηκε το 13ο Κύπελλο Bouldering…δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των αγώνων

Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε στην Καλαμπάκα και η Β’ φάση του Κυπέλλου Bouldering που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) με την συμμετοχή 21 αθλητών και αθλητριών από 8 σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας. 

Χαράκτες του αγώνα ήταν οι Λάζαρος Μποτέλης και Νικόλαος Κόδρος ενώ Τεχνικός Εκπρόσωπος του αγώνα ήταν ο Περικλής Σδραβόπουλος. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και οι αγώνες άκρως συναρπαστικοί. 

Στην κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση πήρε ο Λευτέρης Δελλής (ΕΟΣ Ξάνθης), ο οποίος στην Α’ φάση που διεξήχθη στη Φυλή είχε καταλάβει την τρίτη θέση.  Ακολούθησε ο Θανάσης Χτενάς (ΛΟΧ Καβάλας), ενώ στην τρίτος ήρθε ο Δημήτρης Σπάρης (ΕΠΟΣ Φυλής). 

Στις γυναίκες ξεχώρισε η Ιωάννα Μπαρμπαρούση (ΟΑΛΘ), που ήταν 5η στην Α’ φάση του θεσμού, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η Ανδρονίκη-Αμαλία Κατσαλή (ΕΟΣ Ξάνθης). 

Στην κατηγορία των παμπαίδων πρώτη θέση για τον Νίκο Κασούνη (ΟΣ Σπατών), ο οποίος στην Α’ φάση είχε έρθει δεύτερος. Την πρώτη θέση είχε πάρει ο Λάμπρος Ανέστης (ΟΣ Σπατών) ο οποίος στην Καλαμπάκα ήρθε δεύτερος. Να θυμίσουμε ότι ο Ανέστης είχε συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αγωνιστική αναρρίχησης πριν ένα μήνα στην Αυστρία. Τρίτος ήρθε ο Θανάσης Καλέμης (ΕΟΣ Αχαρνών), μια θέση την οποία είχε πάρει και στην Α’ φάση.

 Στην κατηγορία των πανκορασίδων την πρώτη θέση κατέκτησε η Δέσποινα Γαβριηλίδου (ΟΛ Αριδαίας) την δεύτερη πήρε η Δέσποινα Μουταφίδου (ΟΛ Αριδαίας), ενώ την τρίτη κατέκτησε η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου από τον ίδιο όμιλο. 

Τέλος στην κατηγορία προαγωνιστική αγοριών Α’ πρώτος ήρθε ο Κωνσταντίνος Δενέκος (ΕΟΣ Αχαρνών), ο οποίος είχε έρθει πρώτος και στην Α’ φάση του Κυπέλλου. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Δενέκος θεωρείται από τα πιο μεγάλα ταλέντα στην αγωνιστική αναρρίχηση ενώ συμμετείχε σε μέρος της προετοιμασίας των Ανέστη, Λάμπρου και Πεταλίδου (που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης) που έγινε στην Λαγκάδα του Ταϋγέτου. 

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.