Τραγωδία

Τραγωδία στο Yaroslavl
Κρίσιμη η κατάσταση του Galimov
Καλύτερα τα νέα για τον άτυχο μηχανικό AleksandrSizov

Σε νοσοκομείο της Μόσχας μετέβη ο AleksandrGalimov,ο ένας εκ των δύο επιζώντων από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα την περασμένη Τετάρτη που έγινε αιτία για να χάσουν την ζωή τους 43 άνθρωποι. Οι γιατροί έχουν μεν σταθεροποιήσει την κατάσταση του η οποία όμως παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο παίκτης της LokomotivYaroslavlέχει υποστεί εγκαύματα στο 90% του σώματος του, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί σοβαρή ζημιά έχει υποστεί και το αναπνευστικό του σύστημα. 

«Η κατάσταση του παίκτη είναι πολύ σοβαρή. Ωστόσο, χάρη στην εξαιρετική δουλειά των συναδέλφων μας στο Yaroslavl και χάρη στον καθηγητή Alekseevκαταφέραμε να σταθεροποιήσουμε την κατάστασή του» τόνισε η προϊστάμενος παθολόγος ValeryKubyshkin.

Πάντως οι γιατροί αποφεύγουν να κάνουν προβλέψεις και ελπίζουν ότι η γερή κράση του αθλητή θα τους βοηθήσει  να σώσουν τη ζωή του. Το μόνο που δίνουν είναι ένα περιθώριο τριών, τεσσάρων ημερών για να μπορέσουν να αξιολογήσουν την τοξικότητα των εγκαυμάτων η οποία χρειάζεται τέσσερις μέρες για να φθάσει στο αποκορύφωμα της. Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ της Ρωσίας ο πατέρας του Galimovκατάφερε να δει το γιο του χθες το βράδυ. Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό δήλωσε ότι ο παίκτης θα χρειαστεί ξεκούραση τις επόμενες κρίσιμες μέρες.

Καλύτερα ο Sizov

Ο δεύτερος άνθρωπος που επέζησε από αυτή τη τραγωδία ήταν ο μηχανικός AleksandrSizov. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Ερευνητικό Ινστιτούτο «MoscowSklifosovsky» με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή αλλά λιγότερο κρίσιμη από αυτή του Galimov. Αύριο το πρωί θα χειρουργηθεί στο μηρό όπου υπέστη κάταγμα κατά την πτώση του. «Η κατάσταση του Sizovείναι σοβαρή, αλλά αισθάνεται πολύ καλύτερα» δήλωσε ο MogeliKhubutiaεπικεφαλής των θεράποντων ιατρών, για να συμπληρώσει λέγοντας: «Σε τρεις περίπου μέρες θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατάσταση του».

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.